Anleggene

Som skimore medlem har du full tilgang til alle våre anlegg. Skimore Oslo, Skimore Drammen og Skimore Kongsberg. Her vil du finne et variert tilbud med noe for enhver smak.

10° Klatring
12:00-19:00

SKIMORE
OSLO

Skimore Oslo har 11 heiser, 18 nedfarter og en fallhøyde på 381 meter, og samtlige nedfarter er flombelyst. Ski- og snowboardanlegget har noe for alle: enkle løyper i nybegynnerområdet, egen slopestylelinje og brede løyper som passer perfekt til familier og carving.

Skiskole, ski- og utstyrsutleie, verksted og kafé.

Sesongen varer vanligvis fra november/desember til og med påske.

MER INFO

Nå 100% Ledig kapasitet
12°
Stengt
Heiser: 1/1 Bakker: 8/8

SKIMORE
DRAMMEN

Skimore Drammen er et supert anlegg for alle som liker å kjøre på ski eller brett. Skisenteret ligger perfekt plassert på solsiden i Drammen og blir lett en favoritt blant barnefamiliene. Skisenteret har 4 km med nedfartsløyper, 300 m høydeforskjell og er svært familievennlig.

MER INFO

11°
Stengt

SKIMORE
KONGSBERG

Skimore Kongsberg består av 5 heiser, inkludert en 4-seters ekspressheis, med en total kapasitet på 7200 personer i timen. Det er bakker i Kongsberg for enhver smak, fra krevende til meget lette. Her finnes egen barneområdet med barnevennlig heis, som sørger for trivsel for de minste. Kongsberg er kjent som et eldorado for snowboardere og jibbere, og har naturligvis egen terrengpark

MER INFO