Nyttig informasjon i appen

Kapasitet barometer:

I appen finner du vårt kapasitet barometer. Dette er en nyttig funksjon for å se hvor mye ledig kapasitet det er i anleggene. Planlegger du er tur til Skimore Oslo, men ser at det er kun 20% ledig kapasitet her kan det være lurt å se på kapasiteten i de andre anleggene. Kongsberg har f.eks kanskje 60% ledig kapasitet. Dette vil gi deg en bedre skiopplevelse og kanskje noen nye favoritt bakker.

Informasjonen finner du under «Mitt anlegg»

Heiser og bakker:

Hold deg oppdatert på hvilke heiser og bakker som er åpne i våre anlegg. I tillegg finner du informasjon om lengde på heiser og bakker, samt vanskelighetsgrad.

Informasjonen finner du under «Mitt anlegg»

Åpningstider og Webkamera:

Åpningstider kan variere utifra om det er hverdag, helg eller helligdager. I appen finner du alltid oppdatert informasjon om våre åpningstider. Du finner også en livestream som viser deg hvordan det er i anleggene akkurat nå. Dette kan gi deg en fin indikasjon på om det er mye kø eller hva slags vær det.

Informasjonen finner du under «Mitt anlegg»

Mitt medlemskap:

Er du akkurat blitt medlem og vil hente ut dine nye Keycards er dette en nyttig side. Under aktive medlemskap vil du finne dine adganger, enten du er Enkeltmedlem eller Familiemedlem. Trykk ned på adgangen og skyv den til venstre så dukker din QR opp som du kan bruke til å hente ut dine nye Keycards i en av våre Pickup Points.

Funksjonen finner du under «Min konto»

Endre betalingsmetode:

Er det snart utløpsdato på visakortet? Da kan du enkelt endre betalingsmetode i appen. Alt du trenger å gjøre er å legge inn dine nye detaljer, lagre. Så går du bare inn igjen og bekrefter det nye kortet som betalingsmetode.

Funksjonen finner du under «Min konto»

_______

_______