Bikepark

OBS! Bikeparken er egnet for deg som har erfaring fra downhill/ teknisk sykling.

Skimore Drammen sin sykkelsatsning startet for 17 år siden. Siden den gang er parken bygget opp med 9 downhilløyper med forskjellig vanskelighetsgrad. NM og 113 løypa som de svartmerkede og FLYT-løypa som den enkleste.

  • NB! HUSK AT DET ER PÅBUDT MED HELHJELM I DRAMMEN BIKEPARK
  • VED LEIE AV SYKKEL MÅ DET FREMVISES GYLDIG LEGIMITASJON.
  • ER DU UNDER 18 ÅR MÅ EN VOKSEN FREMVISE LEGIMITASJON.
Les mer om sykkelvettregler her!

Det er  lagt stor vekt på å lage mest mulig naturlige løyper. Her finner du derfor naturlige løypeutfordringer sammen med bygde elementer. Skimore Drammen kan skilte med en av Norges største anlegg for downhill sykling.

Skimore Drammen har 35 voksensykler og 5 barnesykler til utleie. Skimore Drammen stiller store krav til sine utleie sykler.  Derfor har vi valgt Mondraker til voksne og Transition til barn/ ungdom som sykkel samarbeidspartner. Sammen med fullt sikkerhetsutstyr er  du, dine venner, utdrikningslaget, eller bursdagsselskapet klare for action.

Det er mulig å leie instruktør slik at dere raskt kan komme inn i downhill syklistens verden og nyte kicket fra topp til bunn. Dersom du ønsker å booke instruktør må du sende en mail til [email protected] minimum 3 dager før ønsket tidspunkt.

Åpningstider
Utleie
Shop
Priser