Fakta om anlegget

Skimore Drammen er en helårs aktivitetspark. I de kalde månedene er vi et vintereldorado for små og store, med et eget parkanlegg for ski og snowboardere som liker å trikse og hoppe høyt! Moderne snøkanoner sørger for ypperlige forhold i hele anlegget,fra desember til slutten av mars. Det betyr at selv om gresset er grønt i hagen din, er  det godt med snø i ski- og snowboardbakkene våre.

I sommerhalvåret er det stisykling og Downhill som gjelder. Anlegget består totalt av ni nedfarter med varierende nivå. Er det første gang på utforsykling, leier du en av våre dyktige instruktører som gir deg en grundig innføring i sykling som ekstremsport!

Aktivitetsparken huser også en klatrepark med fem ulike løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her finner hele familien sin favorittløype, uansett om du er 7 eller 70.

Ønsker du å feire bursdagen din her, eller invitere kollegaene på en uforglemmelig dag? Vi tar imot både små og store grupper og tilrettelegger for en dag dere sent vil glemme. Kontakt oss i dag for et godt tilbud.

Velkommen til Skimore Drammen!

I anlegget har vi flere spisesteder, blant dem et splitter nytt café-og servicebygg på Tryvannsiden av anlegget.