Skiskole

Skiskole handler om å mestre slalåmski og snowboard, men også gleden av å være ute, være aktiv og gjøre noe sammen.

Skiskolen er både for nybegynnere  på ski og snowboard men også for deg som vil videreutvikle deg. Utover ren skiferdighet lærer du blant annet hvor du bør stoppe i bakken og ta hensyn til andre, kryssende løyper etc.  Dette er særdeles viktig for å redusere risikoen for en ulykke.

Skiskolen tilbyr helgekurs og privat timer.

For å delta på helgekurs alpint må du ha fylt 7 år. Skiskolen underviser barn under 7 år, men da er det kun privat timer.  1 barn og 1 skiinstruktør.

TIPS

Til barn som skal på Skiskole. Det kan være fint og hyggelig å prate med barnet om skiskolen noen dager før første skiskoledag.

Er det noe spesielt barnet ønsker å lære?  Er det noe spesielt som skiinstruktørene bør vite om barnet? 

 Hva er det barnet gleder seg/ gruer seg til?  

Dersom du har spørsmål eller kommentarer, samt ønske om å leie utstyr , tar vi gjerne dette ved første møte. Møt derfor opp i god tid før timen. En skiskole time er 45 minutter.  Vi anbefaler dobbelt time, da eleven får mer ut av 2 undervisningstimer.  Nybegynnere må ha dobbelt time.

 Helgekurset forutsetter minimum antall deltagere.

Husk at det tar litt tid å leie skiutstyr, ta på skisko, prate litt med skiinstruktøren osv.  For deg som foresatt er det viktig ar dere er ute i god tid, minimum 30 min før timen begynner.

Har du ikke eget utstyr, kan du leie dette gunstig for kun 100,- per dag når du er på skiskole. Heiskort er inkludert i prisen i undervisningstiden. Vår erfaring er at du får langt mer igjen for 2 timers undervisning.  Vi anbefaler å bestille 2 timer. I tillegg er heiskort inkludert resten av kvelden/ dagen etter at undervisningen er slutt, når du har 2 timers skiskole.

Våre erfarne skiinstruktører ønsker dere velkomne til en lærerik dag i bakken!

Har du spørsmål til skiskolen, gjøres dette pr. mail til SKiskole@Kongsberg-skisenter.no

Husk fordelsrabatten helgekurs dersom du er Skimore medlem!