Fakta om anlegget

Skimore Oslo har 11 heiser, 18 nedfarter og en fallhøyde på 381 meter, og samtlige nedfarter er flombelyst. Ski- og snowboardanlegget har noe for alle: enkle løyper i nybegynnerområdet, egen slopestylelinje og brede løyper som passer perfekt til familier og carving.

Skiskole, ski- og utstyrsutleie, verksted og kafé.

Sesongen varer vanligvis fra november/desember til og med påske.

Skimore Oslo på Tryvann er hovedstadens store skianlegg med i overkant av 300 000 besøk per vintersesong, 25 minutter fra sentrum. Anlegget har 18 nedfarter, 11 heiser og flotte spisesteder. Vår visjon er Flere ute oftere.

Med flombelysning i alle 18 bakker og 6-seter stolheis i Wyller, er vi Oslo områdets største aktivitetsanlegg for barn og ungdom om vinteren! Som byens beste utested tilbyr vi derfor skiglede til store og små. Skimore Oslo har sin egen skiskole som tilbyr skiskolekurs og privattimer for alle aldre. Vi har også en av landets beste utleier, skishop og verksted. Her kan du leie alt fra alpint og langrenn til skiklær hvis du ikke har egne. Shopen har spesialisert seg på briller, hjelmer og hansker, men selger også alt fra ryggplater og superundertøy til GoPros. Vårt verksted har lang erfaring og bred kompetanse. Vi bruker en miljøvennlig preppemaskin med infrarød varmestråling, Norges råeste steinslipemaskin for ski og snowboard og kan tilby Oslos beste ski- og snowboardservice! 

I anlegget har vi flere spisesteder, blant dem et splitter nytt café-og servicebygg på Tryvannsiden av anlegget.

FAQ