Service

Landets ledende ski-og snowboardverksted.
Vårt skiverksted er landets mest avanserte og komplette tilbyder av slip og reparasjon av ski og snowboard. Gjennom et nært samarbeide med maskinleverandører og voksprodusenter er vi alltid i forkant av utviklingen. Derfor samarbeider vi også med flere av Østlandets ledende sportsforretninger.

Slipeavdelingen har den største og råeste maskinen Wintersteiger noen gang har solgt i Skandinavia, i tillegg har vi ytterligere tre steinslipemaskiner. Én for snowboard og to for alpint. Vi har også båndsliper, sårfyllere, varmeskap, infrarød varmvokser, smøremaskiner, børstemaskin, siklemaskin(!), og en masse andre greier.

I reparasjonsavdelingen har vi en drøss spesialverktøy og dupeditter som Tomm har laget eller tilpasset gjennom de siste 50 år. Vi kan reparere så godt som alle skader på ski og brett. Enten skien er sprukket, brukket, spjæret eller splintret kan vi fikse det. Vi bytter stålkanter, såler og ellers nesten hva som helst.
Alt dette for å kunne tilby deg som kunde det optimale resultatet.

Vårt verkstedet har jobbet med ski siden forrige århundre og har mer enn 90års erfaring, vi er dedikerte til faget og på grensen til det nerdete.

Husk fordelsrabatten på ski-og snowboardservice dersom du er Skimore medlem:

Komplett overhaling skisåle 350.-
Komplett overhaling snowboard 500.-

Det er meget viktig og en forutsetning at brett blir levert inn uten plater / bindinger.

MERK: Skiverkstedet ligger i Wyller, Zinoberveien 16. Alt utstyr leveres og hentes der. Utstyr kan IKKE leveres eller hentes på Toppsenteret, Tryvann. 

Har du spørsmål angående skiservice – send oss gjerne en mail på [email protected], eller ring 40 10 22 10 
NB: Vi besvarer ikke spørsmål utenom skiservice.

Prisliste skiverkstedet