Terrengpark

En av Norges beste parker!

Med store arrangementer som X-Games, Ungdoms-OL, Snowboard-VM og Artic Challenge de siste årene, har Oslo virkelig blitt satt på kartet som en av Norges beste ski og snowboardparkdestinasjoner.

I tillegg til disse arrangementene har vi også parker for de som er trives bedre på mindre elementer, med blå vanskelighetsgrad både på terrengpark og SnowCross. Hyttliparken med Rød vanskelighetsgrad, inneholder blant annet en rail og hopplinjer, i tillegg til en 13 fots mini-pipe. 

Blåparken
Vår blåpark har enkle elementer, hopp og rails som passer for deg med liten eller begrenset erfaring I park. Blåparken er perfekt for introduksjon til barn og den passer dessuten godt for deg som har lyst å øve på triksene litt til før du setter ut i rødparken. 

Rødparken
Rødparken er litt vanskeligere og passer deg som er viderekommen til meget god. Rødparken består av ulike elementer som store hopp og rails.

Pipe
Halfpipen finner du i vårt parkområde i Hyttli (midt mellom Tryvann og Wyller)

Big Air Arena
Big Air Arenaen finner du i Wyller i den gamle superpipen. 
 

Vi har sterkt fokus på sikkerhet og det er viktig at alle kjørere i parken har lest og forstått sikkerhetsreglene. Kjørere som bryter sikkerhetsreglene kan bli bortvist fra området. Oppfordrer dessuten alle gjester til å kjøre med hjelm.

Uansett om du liker blå- eller rødparken best, her er det alltid mye moro!