Utdrikningslag

Hva med å gjøre den spesielle dagen til noe helt utenom det vanlige?

Hos Skimore Oslo pumper adrenalinet. Mestringsgleden er stor og jubelropene høye! Her får dere en dag med gode historier og som man tenker tilbake på med et stort smil.

Skimore Oslo kan tilby en av Skandinavias største høydeparker, teamaktiviteter, naturskjønne omgivelser og Oslomarka – som er et eldorado for flotte sykkel opplevelser. Her er det noe for enhver smak og ferdighet!

NB! Husk at det ikke er lov å drikke alkohol før eller under tiden du er i klatreparken. Alt inntak av alkohol må skje etter aktivitetene.

KLATREPARK
Du trenger ikke å være supermann for å begi deg ut i klatreparken – her er det løyper tilpasset alle ferdighetsnivåer. Mestringsgleden og jubelropene er høye! I parken finner du 900 meter zip-lines og over 220 elementer som er fordelt på 12 løyper med ulik vanskelighetsgrad.

Priser Klatrepark
Prisen inkluderer inngang, klatresele, hjelm samt opplæring som gir dere en instruksjon om sikkerheten i parken. Alle som klatrer skal bruke hansker, disse kan kjøpes billig på toppsenteret (25,-). De som ikke skal klatre betaler ikke inngang.  
Dersom dere kun skal være i klatreparken, anbefaler vi å booke selv online. husk at det er stor pågang i parken på lørdager – book i god tid. Vi anbefaler minimum 3 timer til aktiviteten.

HOLMGANG
Holmgang er både utfordrende og morsomt, og vi kan garantere gode historier i etterkant. I vårt eventområde i skogen skreddersyr vi aktiviteter for grupper fra 10-60 personer. Med fokus på utfordring, samhandling og nye opplevelser arrangerer vi mini games som passer ulike grupper. Her utfordres man i alt fra balanseøvelser og puslespill til øksekasting og pil & bue.

Pris: Aktivitet: 550,- per person (minstepris på 10.000,-)
Prisen inkluderer instruktør og 5 aktiviteter, med et opplegg på ca 2 timer avhengig av størrelsen på gruppen.

PÅ TO HJUL
Hva med å ta med bruden/brudgommen på stisykling innover i marka med guide? Med Oslomarka som nærmeste nabo, har vi tilgang på et sommereldorado med flotte sykkelopplevelser. Guidede turer i Oslomarka er en opplevelse i seg selv. 

EN SMAK AV VILLMARK
Hos Skimore Oslo tilbyr vi lavvoopplevelser med mat og drikke. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik. Vi fikser stemning – enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 3-retters, eller en enklere variant ute i det fri? Vi skreddersyr opplevelsen etter deres behov. 

Kontakt oss i Skimore Oslo [email protected] for mer informasjon og booking.