Skistar fordel

Med et gyldig Skimore-medlemskap får du et gratis dagspass i Trysil og et gratis dagspass i Hemsedal.

1)      Forsikre deg om at du har et aktivt medlemskap i Skimore

2)      Hent ut ditt nye Skimore keycard med QR-kode fra appen i et hvilket som helst Skimore-anlegg (Oslo, Drammen eller Kongsberg). På selve kortet står det en «ID» kode som du må bruke i et senere steg. Det er derfor viktig at du henter ut dine kort før du reiser til Hemsedal eller Trysil.

Keycards kan hentes ut i alle våre anlegg under hele åpningstiden. Eller du kan bruke våre automatiske pick-up points som er utplassert i anleggene, disse er åpne 24/7.

 

3) I appen, under «Mitt medlemskap» finner du «Partner billett»

Trykk på knappen «hent billetter» som fører deg videre inn på Skistar sin side der du registrerer deg for å hente ut dine gratis dagspass.

 

 

Hvis du vil lade dagspasset på et kort du alt har er det viktig at du bruker et Teamaxess kort!

Du kan lade dagspasset direkte på et kort du har fra før, dersom det er et Teamaxess kort. Har du et skikort fra tidligere vintere i Skimore Drammen eller Skimore Oslo kan du bruke disse. Det er mange som har samme billettsystemer som Skistar, se etter navnet Teamaxess på kortet. Teamaxess kort inneholder alltid 8 tegn – 3 tegn – 3tegn. Hvis du ikke har et Teamaxess kort må du legge til nytt kort i handlekurven.

Helt til slutt taster du inn kampanjekoden som du finner på neste side (klikk på linken i bunn av denne siden). Sammen med ID koden som står skrevet på fremsiden av ditt Skidata kort (kortet du bruker i Skimore sine anlegg). Id koden finner du i samme felt som det er printet ditt navn på kortet.